Stagiunea concertelor de promenada din acest an a debutat ieri seara, in Parcul Alei

Stagiunea concertelor de promenada din acest an a debutat ieri seara, in Parcul Alei

În ciuda stropilor de ploaie căzuți cu doar o oră înaintea spectacolului, artiștii Orchestrei de suflători “Valahia” a Centrului Cultural “Ion Vinea” și-au ținut promisiunea făcută în fața publicului și au deschis ieri seară stagiunea spectacolelor în aer liber. Locația aleasă și în acest an rămâne cea tradițională, respectiv chioșcul fanfarei din Parcul Alei, acolo unde a evoluat orchestra dirijată de Virgil Pețanca, mai bine de oră.

Concertul a început la ora stabilită, 19.00, iar băncile amplasate în apropierea foișorului au fost repede ocupate de ascultători de toate vârstele, încântați de cadoul muzical oferit de artiștii giurgiuveni. Dincolo de evoluția interpreților profesioniști, publicul l-a putut asculta și pe tânărul chitarist de 17 ani, Dragne Valentin, cel care și-a dorit ca și anul acesta să participe voluntar la această activitate artistică organizată de Centrului Cultural “Ion Vinea”, instituție ce susține și promovează tinerele talente.
Reamintim că spectacolele în aer liber susținute de Orchestra de suflători “Valahia” se vor desfășura în fiecare seară de joi, de la ora 19.00, în Parcul Alei, până la jumătatea lunii septembrie.

Ultima modificare: 18.07.2014 – 00:00 de către Primăria Giurgiu

Anteriorul Comasarea liceelor tehnologice într-unul singur

Contactează-ne!

Primăria Municipiului Giurgiu © 2024. Toate drepturile rezervate.